Berislav Pavišić, rođen u Rijeci 31. srpnja 1978. godine.

Nakon osnovne škole upisao je Prvu sušačku hrvatsku gimnaziju u Rijeci gdje je i maturirao nakon čega je upisao Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci. Diplomirao je na temu “Tijela dioničkog društva” iz kolegija Trgovačko društvo – Pravo društva. Nakon diplome 2004. godine, upisao se u Hrvatsku odvjetničku komoru te od 2009. godine obavlja samostalnu odvjetničku djelatnost. Polaznik je poslijediplomskog specijalističkog studija “Kriminalističko istraživanje”. Od 2019. godine povezan je sa Odvjetničkim društvom Vaić i Dvorničić d.o.o. iz Rijeke.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom te pasivno francuskim. Od početka obavljanja samostalne odvjetničke djelatnosti, odvjetnik se pretežito bavi predmetima iz domene kaznenog prava od čega mnogi sadržavaju međunarodne elemente.

Tijekom godina svoje slobodno vrijeme upotpunio je treniranjem aikida, planinarenjem te aktivnim sviranjem bass gitare u glazbenom sastavu. Pasionirani je ljubitelj “oldtimer” vozila i povijesti auto-moto sporta.